Slöjdmaterial

Köp slöjddetaljer, slöjdmaterial och hobbymaterial på nätet

Slöjddetaljer passar för en del utmärkt att använda i sin heminredning. Har själv många slöjddetaljer på olika platser i huset där en del är väl synliga och och några är undanställda. De slöjddetaljer jag har är alla tillverkade av nära och kära samt några av dessa har jag själv gjort.


De flesta av dessa slöjddetaljer kommer från barnens tid i skolan, från syslöjden och träslöjden. Slöjddetaljer som jag har är tex. tidningsställ, brudkista, väggbonader, nyckelskåp, tomtar och troll, smörknivar och fiskeknivar. Längre ner på sidan hittar du kataloger från Panduro och Slöjddetaljer. Klicka på katalogerna för att komma till deras butiker för att ladda hem dessa. Använd nätet för att köpa billigt slöjdmaterial tex. hobbymaterial i trä. Du kan också hitta annat slöjdmaterial som skinn och läder samt många olika slöjdverktyg.

Är man intresserad av hemslöjd, hantverk och slöjddetaljer inte att bara titta på eller att använda som heminredning, utan att själv utöva någon form av hantverk kan böckerna på sidan vara ett första steg till att hitta inspiration eller hjälp om du redan startat med något eget projekt inom hemslöjd. Nedan hittar du några tidningar innehållande hemslöjd, konsthantverk och annat handarbete. Du kan säkert också hitta olika typer av slöjdmaterial eller hobbymaterial. Klicka på en tidning för att läsa mera om innehållet.

Konsthantverk Disajn Form Konstperspektiv

Något om innehållet från tidningen konsthantverk : Tidskriften Svenskt konsthantverk ska ge läsaren alla tänkbara aspekter på konsthantverket, inte bara materiella.

För dig som vill göra egna slöjddetaljer och söker olika typer av hobbymaterial kan besöka butiken skapamera. Skapamer etablerades år 2010 i syftet att sprida skaparglädje i Sverige genom att tillgängliggöra pyssel-, hobby- och hantverksprodukter på nätet till bra priser. Besök deras butik för att köpa bra och billigt slöjdmaterial, tex. hobbymaterial i trä.

Nedan en bild på slöjdmaterial lånad från makerspace.se.

slöjdmaterial

Man kan vara intresserad av hemslöjd dels att köpa hemslöjd för att man tycker det är snyggt och vackert eller så är intresset att själv tillverka hemslöjd som man kan sälja eller behålla för eget bruk. De tidningar, böcker och länkar till andra sidor ger dig möjlighet att både kunna hitta och köpa hemslöjd samt att börja tillverka hemslöjd eller tom bli ännu bättre på att tillverka den hemslöjd som man idag gör. Ett annat sätt är att gå på kurs i hantverk och slöjd. Längst ner till vänster hittar du länkar som leder till utbildning inom hemslöjd. Mycket hantverk och hemslöjd kan idag många gånger köpas billigt på nätet, dels via återförsäljare, tillverkare och annonser. Sök på google och du hittar detta stora utbud av olika detaljer inom hemslöjd. Dalahästen är ett typiskt hantverk från Sverige.

Nedan ser du två exempel på hur slöjddetaljer kan se ut, med slöjd, både trä- och syslöjd kan många snygga detaljer framställas. Som detaljer till heminredning passar dessa alldeles utmärkt, för de som gillar denna typ av hantverk. Förutom ovanstående länkar kan du också titta på sidorna inredningsbutiker och inredningsdetaljer där fler länkar finns. Små enkla medel som tex. ett snyggt slöjdat schackbräde kan åstadkomma förändringar. Det är inte bara de stora inredningsdetaljerna som tex. en bokhylla som ger ett bra resultat.

slöjddetaljer slöjddetaljer

Mycket om hemslöjd, hantverk och slöjddetaljer finns att hitta på sidan newsbrook, en tidning på nätet om slöjd, hantverk och nyheter. Svenska hemslöjdsföreningarnas riksförbund hittar du här.

Hittade en sida på nätet som genom eget hantverk som bla. tillverkar halmbockar, lyktor och tomtar som finns till försäljning. Sidan heter halmbocken. Intressant att här kunna följa de olika stegen för att tillverka halmbockarna. Bilden till höger på halmbocken kommer från denna sida. Detta kan verkligen uppmuntra andra att börja med hemslöjd.

Klicka på katalogerna nedan för att hitta hobbymaterial om du ska göra slöjddetaljer, kataloger från Panduro och Slöjddetaljer.

slöjddetaljer slöjddetaljer

Ska du slöjda så behöver du slöjdverktyg. Dessa verktyg kan man köpa på nätet av flera olika butiker. En som säljer sljjdverktyg är Historiska Handels Huset. Här hittar man verktyg till att slöjda, tex. bänkhyvlar, knivar och stämjärn.

Återförsäljare av slöjdmaterial och hobbymaterial

Nedan länkar till butiker, butiker, tillverkare och återförsäljare av hemslöjd, slöjddetaljer och hantverk.

bruddalens hantverk damstorps hantverk djärv
ekorrbo hantverk hemslöjden
janersgården slöjdohantverk tornedalens hemslöjd

Hitta slöjdmaterial på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler