Växtbelysning

Växtbelysning, växtlampa och blombelysning för att använda inomhus och utomhus

Att på nätet hitta företag, återförsäljare och butiker där man kan köpa växtbelysning att använda inne och ute är lätt. En bostad innehåller som regel många olika slag av växter tex. blommor och grönsaker. Har man dessutom en trädgård så ökar antalet växter betydligt.


Med en växtbelysning kan man dels visa upp sina växter, blommor, buskar mm även under den mörka delen av dygnet samt att få växter och grönsaker att må och frodas bättre. Det finns olika lampor att använda i en växtbelysning, tex. lampor av låg energi och lysrör. Man vill givetvis att kostnaden för att driva en växtbelysning ska vara så låg som möjligt men samtidigt uppfylla de önskemål man har. Använd nätet för att köpa en billig blombelysning, plantbelysning eller växtbelysning.

På denna sida hittar du både bilder och texter som leder vidare till butiker och återförsäljare av växtbelysning och blombelysning för att använda inomhus och utomhus. Nedan en butik du hittar på nätet som säljer växtbelysning för utomhusbruk. Bilderna nedan är hämtade från Conrads butik.

växtbelysning växtbelysning

Nedan bilder på ett planteringsbord i plast, besök Planteringsbord.se för att läsa mera.

planteringsbord planteringsbord

Ska du köpa en växtbelysning så kan tipset vara att läsa vad andra har för erfarenheter av växtbelysning. För att få veta mer om växbelysning, lampval, butiker och återförsäljare är ett tips att besöka sidan Odla.nu. Hittar man inga artiklar om växtbelysning så kan man helt kostnadsfritt deltaga i deras forum som behandlar det mesta inom växter och trädgård.

Nedan en bild på en växtbelysning lånad från sidan blomsterlandet.se.

växtbelysning

Lysdioder eller led lampor är effektiva och alstrar ingen värmestrålning och passar därför bra som växtbelysning, tex. som långdagsbehandling för krukväxter som står under odling. En butik på nätet som säljer växtbelysning är Gardenhome. Denna text är hämtad från deras hemsida : Nu har LED tekniken även slagit sig in på odlingsfronten och konkurrerar med annan odlingsbelysning. Mycket talar för användning av LED då detta är fördelaktigt för både plånbok och natur. Hittills har LED visat sig vara väldigt mycket mer effektivt än traditionell odlingsbelysning. På mycket lägre watt tal än traditionell odlingsbelysning har växtligheten har varit hög, skörderna har blivit goda, och kvaliteten på platan har varit bra. En lägre kostnad än vanliga lampor blir naturlig då LED tekniken inte förbrukar lika mycket elektricitet till att utföra samma arbete. Man minskat elförbrukningen med ca 80 % med en LED lampa jämfört med om du använt en traditionell lampa. Bilderna nedan är hämtade från deras hemsida.

växtbelysning växtbelysning

En tillverkare av växtbelysning är Osram. På deras hemsida kan du läsa om Osram fluora. Något om Osram Fluora : Ljuset från dessa lysrör betonas på den blå och röda delen av spektrat vilket gör det perfekt för att stimulera fotosyntesen i växten. Resultatet är välmående växter. OSRAM FLUORA placeras ovanför krukväxter i köpcenter och kontor och de passar också bra för blomsteraffärer och växthus.

Passa på och besök annonsörerna på sidan för att kunna köpa en billig växtbelysning, plantbelysning och blombelysning. Ofta har de som annonserar erbjudanden och kampanjer i sin annonsering vilket gör att billiga växtbelysningar kan köpas. Innan man köper sin belysning ska man besöka flera av de som annonserar för att hitta den bästa och billigaste belysningen för priserna kan variera ganska mycket hos de olika återförsäljarna. Du kan också se bilder på växtbelysningar på deras hemsidor som kan fungera som tips och inspiration.

Kärt barn har olika namn, växtbelysning, blombelysning eller plantbelysning. Innebörden i dessa belysningar är samma medan utformning, ljusstyrs och lampor kan skilja. Via nätet kan man hitta information om vilken typ av belysning man ska ha till det som ska belysas. Man kanske söker en växtbelysning som ska se till att växterna växer på ett bra sätt eller så söker man en heminredningsdetalj i form av en blombelysning som endast ska fungera som en belysning av blommor och växter för att man ska kunna se de på ett snyggt sätt under de mörka timmarna. Man kan hos de som säljer dessa belysningar få information om belysningen kan användas inomhus eller utomhus eller båda delar, form av lampor till växbelysning, led, lysrör mm. Köpa växtbelysning på nätet och tillsammans få en utförlig information om det tekniska, besök de som annonserar på sidan eller de länkar som leder till butiker och återförsäljare av växtbelysning, plantbelysning eller blombelysning.

På sedan hittar du annonser innehållande bla. växt- och blombelysning att använda inne och ute. Genom att besöka dessa annonsörer som kan man hitta olika växtbelysningar att använda inne och ute. Du kan jämföra priser och utbud samt om man har lite tur hitta billiga växtbelysningar och blombelysningar pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer i sin annonsering, vilket betyder att man ska besöka alla de som annonserar innan man köper sin belysning eller sina lampor.

Återförsäljare av växt- och blombelysning

Nedan länkar till återförsäljare och butiker av växtbelysning, plantbelysning och blombelysning att använda inomhus och utomhus. Du hittar även andra typer av belysningar här samt olika typer av ljuskällor, lysrör, lågenergilampor, halogenlampor, växtlampor mm. Ofta är det så att de som säljer lampor och belysningar också säljer belysningar och lampor som passar att använda till krukväxter och blommor.

belid clas ohlson fagerhults belysning
IKEA Jula markslöjd
Nelson garden