Galghängare

Köpa billiga galghängare i trä, metall och plast online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att kunna hitta tips på olika galghängare i olika design och material.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga galghängare. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Clas Ohlson, Jysk och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika galghängare i olika material som trä, plast och metall så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på inredning av olika slag tex. galghängare och annan klädförvaring. På sidan länkar till några företag som säljer snygga och billiga galghängare tex. till Ikea och Jysk.

Köpa billiga galghängare på nätet

Besök Ikea för att köpa billiga och bra galghängare av olika sorter. Krokar och hängare är förmodligen ett av de snabbaste och enklaste sätten att hålla saker skrynkelfria, prydliga och lätta att hitta. Vi har ett brett utbud av hängare som fungerar för allt från hawaiiskjortor till prickiga kjolar. Och alla typer av olika krokar som kan ge det mesta ett lyft. Nedan bilder på två galghängare hämtade från Ikea. Om den vänstra bilden: Klädd baksida som skyddar dörren mot repor. Hängs på dörrens ovankant och hjälper dig att förvandla outnyttjat utrymme till en förvaringsplats för badrockar och väskor. Om den högra bilden: De 4 medföljande krokarna är avtagbara och kan placeras var du vill på stången. De medföljande plastskydden hindrar det du hänger upp både från att glida av kroken och från att repas. Måttanpassad för att få plats på väggen mellan stolparna eller väggskenorna ALGOT i en 66 cm bred väggmonterad kombination. Kan användas både inomhus och utomhus.

galghängare galghängare

Besök kända företag som Ikea, Ellos, Bauhaus, Jysk, Clas Ohlson, Svenssons i Lammhult och Rusta för att köpa billiga, snygga och praktiska galghängare i trä, plast och metall. Nedan till vänster en bild på en galghängare från Svenssons i Lammhult. Om denna galghängare: George galghängare i obehandlad ek. Georg galghängare från Skagerak, även kallad den svävande galghängaren. Namnet har den fått i och med dess unika form och sitt svävande uttryck.

galghängare

Två andra företag som säljer byxgaljar, byxhängare, galghängare och annan klädförvaring är Jula och Gyllenhak. Om den vänstra galghängaren från Jula: En galgstång för att hänga upp dina 5-pack galgar, 810-300. Passar stånghållare 313-632 t.o.m. 313-636. Om den högra galghängaren från Gyllenhak: Galghängare mässing (fällbar). Mått: Plattans diameter 7 cm, i utfälld läge blir hängaren 21,5 cm lång. Skruv medföljer. Material: Obehandlad mässing som åldras vackert med tiden och får en mörkare ton men som också kan poleras upp till förnyad glans om så önskas.

galghängare galghängare

Ett företag man kanske inte förknippar med byxgaljar och galghängare är Biltema men som säljer billiga byxgaljar och galghängare. Besök deras hemsida för att se deras utbud av galjar och klädhängare. Nedan bilder på en byxgalje man kan köpa av Biltema. Om denna byxgalje : Byxgalgar, 2-pack. Av trä med filtfoder. Häng byxorna utan att de skrynklas. Längd: 32 cm.

byxgalgar byxgalgar

Galghängare

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga byxgaljar i trä, plast och metall, klädhängare, galghängare och annan klädförvaring.

Jysk clas ohlson Svenssons i Lammhult
IKEA Jula Gyllenhak
Rusta Biltema

Köpa galghängare på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning som tex. en galgstång som galghängare.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler