Utelyktor

Köpa billiga utelyktor online på nätet att använda i trädgård, till vägg, tak och fasad.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Klicka på länkarna ovan för att köpa utelyktor och annan utebelysning till vägg, fasad, tak och trädgård.

Det är många som idag säljer utelykor i olika design och storlekar, från stora företag som tex. Ikea, Clas Ohlson och Jula till mindre butiker man hittar på nätet. Är man ute efter lite speciella ej så vanliga utelyktor så ska man söka bland de många webbutiker som säljer heminredning där utelyktor och annan utebelysning ingår. På sidan hittar du texter, länkar och bilder som leder till ställen där du kan köpa de utelyktor som passar just dina önskemål.


Billiga utelyktor på nätet

En butik man hittar på nätet är Trend4you där man bland annat kan köpa utelyktor av olika slag som tex. stora ljuslyktor i lantlig stil. Nedan bilder på två stora ljuslyktor hämtade från deras hemsida. Om den vänstra utelyktan : Julfin och stämningsfull ljuslykta i grå metall med julmotiv i siluett. Ljuslyktan har en avtagbar glascylinder för värmeljus som sitter inne i ljuslyktan. Om den högra utelyktan : Vitt lyktset. Vackra antikvita ljuslyktor med söta detaljer tillverkad i metall som har antikbehandlats för att få rätt slitna och nötta utseende. Ljuslyktorna säljs i ett set med två i olika storlek och priset avser bägge.

utelyktor utelyktor

Ett stort och välkänt företag är Bauhaus där man kan köpa utelyktor och utebelysning till vägg, fasad, tak och trädgård av olika slag. Nedan bilder på två utelyktor från Bauhaus. Om den vänstra utelyktan : Detta är en klassisk vägglykta som gör sig fint bredvid entrédörren eller garageporten. Med sitt klara glas ger den ett starkt men behagligt sken. Matcha gärna din trädgård med andra armaturer i samma serie för en mer enhetlig design. Armaturen är dimbar med dimbar ljuskälla. Om den högra utelyktan : Lyktstolpe Firenze i svart färg. Stolpe ingår. Teknisk information : Färg: Svart. Material: Aluminium/klarglas.

utelyktor utelyktor

Nedan till vänster en bild på en utelykta lånad från Biltema. De har många olika utelyktor och utebelysning i sitt sortiment. Om denna utelykta : Utomhusbelysning från Biltema. Utomhusbelysning med nedåtriktad ljusbild. Hölje i galvaniserad stålplåt med klar plastlins. Lampa E27, max 40 W/11W (medföljer ej). 230 V. IP23. Klass I. Bredd: 275 mm. Djup: 135 mm. Höjd: 135 mm. A++ till E.

utelyktor

Ett annat stort och välkänt företag är Jula där man kan köpa utelyktor och utebelysning till vägg, fasad, tak och trädgård av olika slag. Nedan bilder på två utelyktor från Jula. Om den vänstra utelyktan : Snygg stolplykta med stomme av rostfritt stål och lykta av hållbar plast. Ljuskälla säljs separat. Max: 60 W. Fotens diameter: 130 mm. Kräver installation av behörig elinstallatör. Om den högra utelyktan : Tak- eller väggmonterad plafond av formgjuten aluminium. Med klart lyktglas. Max: 100 W. Ljuskälla säljs separat.

utelyktor utelyktor

Utelyktor och utebelysning

Nedan hittar du länkar till tillverkare, återförsäljare, butiker för att köpa billiga lyktor utomhus och inomhus, vägglyktor, ljusstakar, ljuslyktor, väggljuslykta inomhus, inredning, vägglykta inne och heminredning.

Atelje lyktan Jula Trend4you
Bauhaus Biltema Clas Ohlson
Rusta Åhlens

Billiga ljuslyktor på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida via länkar och annonser kan man köpa billiga lyktor online på nätet för att använda utomhus och inomhus, tex. en vägglykta inomhus.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler